Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+380 (67) 462-79-41
Наша адреса
м. Запорiжжя вул. Крива Бухта, 2
м. Kиїв бул. Лесі Українки, 34
м. Одеса вул. Троїцька, 23
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 09:00 дo 18:00
  • Cб-Hд: виxідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Ударний дриль 13мм

Модель: 38261
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Є в наявності
₴1 250
Купити цей товар в 1 клік:
Вага:2.4кг
Модель:2210
Потужність:810Вт
Тип патрона:ключевий
Діаметр патрона:13мм
Ударний дриль 13мм
₴1 250
Опис

Електроінструмент від інших типів свердл, так це його висока частота удару, яка підходить для досягнення максимальної ефективності в режимі ударного свердління. Завдяки двигуну та патрону із призматичною шпонкою все стає можливим для ідеальної роботи при свердлінні та (як уже згадувалося) ударному свердлінні. Завдяки такій потужності та дизайну ви можете подумати, що це важкий ударний дриль.

Швидкість обертання цього двигуна є максимальною. Крім того, високу частоту удару спроектовано для максимальної ефективності в режимі ударного буріння. Наведена кількість його сили удару стане максимальною. Такої сили удару та швидкості достатньо для легкого пророблення будь-яких отворів усередині сталі, твердої деревини та всіх видів цегляної кладки. Міцний суцільнометалевий патрон із ключем надійно та ефективно фіксує свердла. Потужність свердління цього міцного патрона з ключем залежить від матеріалу.

Універсальний інструмент, основна функція якого полягає у свердлінні різних поверхонь та матеріалів, таких як дерево, матеріали та всі типи металів. Хоча ми розглядаємо дриль тільки як інструмент для свердління, але це не єдине їх застосування електричний дриль Ronix з ключовим патроном.

На відміну від дриля, ударні шуруповерти не мають патрона. Натомість вони оснащені швидкозмінним затиском, який утримує свердла та викрутки з шестигранним хвостовиком. Ця конструкція із шестигранною головкою необхідна для забезпечення вихідної потужності ударних драйверів. Ударні драйвери краще спрямовують силу вниз, що робить їх зручнішими у використанні протягом тривалого часу.

Мотор

Цей дриль оснащений потужним двигуном потужністю 400 Вт для забезпечення високої продуктивності при свердлінні та загвинчуванні. Ротор та статор цього двигуна виготовляються на повністю автоматизованих машинах найвищої якості. Цей двигун Ronix 2110 досить потужний, щоб забезпечувати швидкість від 0 до 2900 оборотів за хвилину (об/хв) на холостому ходу.

Патрон

Безключовий патрон цього електроінструменту може надійно утримувати свердла діаметром до 10 мм. Завдяки потужній конструкції двигуна ви можете робити отвори діаметром до 10 мм у металевих заготовках. Крім того, використовуючи плоскі свердла або свердла Форстнера у свердлі Ronix 2110, ви можете легко проробляти отвори діаметром до 25 мм у дерев'яних заготовках.

Корпус

Одна прикметник, яка може ідеально описати цю вправу, - зручно. Корпус та рукоятка дриля Ronix 2110 спроектовані з урахуванням принципів ергономіки, оскільки Ronix прагне забезпечити безпечне та корисне буріння для своїх користувачів. Він також розроблений, щоб бути надзвичайно стійким, щоб витримувати суворі умови будівельних майданчиків. Це свердло має невелику вагу (всього 1,5 кг) і компактність, що робить його відмінним вибором для встановлення в металообробній та деревообробній промисловості.

Перемикач захисту від пилу

Завдяки технології Ronix у виробництві протипилових перемикачів вам не потрібно боятися пошкодити цей дриль під час роботи на запиленому будівельному майданчику або в деревообробній майстерні. За допомогою димера цього дриля можна легко регулювати швидкість обертання. Перемикач також оснащений функцією прямого та резервного підвищення продуктивності.

Шнур

Практичний та корисний шнур у мережевих електроінструментах має бути насамперед міцним та гнучким. Він також повинен мати потрібну довжину, щоб користувач міг працювати на розумній відстані і в той же час не дуже заважав. Дриль Ronix 2110 має всі перераховані вище характеристики. З триметровим шнуром цей дриль стане чудовим помічником у майстерні.

Свердло Ronix 2110 з 10-міліметровим безключовим патроном можна назвати практичним електроінструментом для тих, хто працює в теслярських та металообробних галузях, враховуючи всі особливості, про які ми згадували раніше. Потужний двигун потужністю 400 Вт і ергономічний корпус роблять цей дриль відмінним варіантом для складних завдань і завдань, що повторюються, протягом довгих годин.

-Високоміцний, потужний двигун для ідеальної роботи при свердлінні та ударному бурінні

-Ергономічний невеликий зручний дизайн корпусу дозволяє працювати без утоми в різних галузях промисловості.

-Повністю металевий міцний патрон із шпонкою 13 мм.

-Ергономічна бічна ручка, що обертається на 360°, зводить до мінімуму вібрацію та забезпечує безперервну роботу без втоми.

-Функції прямого та зворотного обертання

-Перемикач захисту від пилу та функція реверсування з регульованою швидкістю для точного запуску долота

-Змінний контроль швидкості для роботи на індивідуальній швидкості відповідно до різних матеріалів застосування.

 

Характеристики
Вага
2.4кг
Модель
2210
Потужність
810Вт
Тип патрона
ключевий
Діаметр патрона
13мм
Максимальна швидкість удару
48000 УВМ
Номинальная частота струму
50Гц
Макс. діаметр свердління у дереві
25мм
Макс. діаметр свердління у кам'яній кладці
13мм
Оберти (на холостом ходу)
0-3000 об/хв
Номинальна напруга
220В
Макс. діаметр свердління у сталі
13мм
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

₴1 250