Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+380 (67) 462-79-41
Наша адреса
м. Запорiжжя вул. Крива Бухта, 2
м. Kиїв бул. Лесі Українки, 34
м. Одеса вул. Троїцька, 23
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 09:00 дo 18:00
  • Cб-Hд: виxідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Настільна шліфувальна машина, 220В, 60Гц, 2950 об.

Модель: 43009
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Є в наявності
₴1 900
Купити цей товар в 1 клік:
Частота:50~60Гц
Вага:5.5 кг
Виробник:Ronix
Країна виробник:Китай
Модель:3510
Настільна шліфувальна машина, 220В, 60Гц, 2950 об.
₴1 900
Опис

Настільна шліфувальна машина – інструмент, що використовується не тільки для шліфування, полірування та різання, але й для заточування інших інструментів як ніж. Настільна шліфувальна машина Ronix 3510 з високоефективним двигуном потужністю 220 Вт, розроблена з чотирма гумовими ніжками для зниження вібрації та забезпечення комфортного використання. Безпека для Ronix у першому пріоритеті. Ronix зверне увагу на безпеку оператора, тому що для максимальної безпеки постачаються великі прозорі іскра-захисні лінзи та герметичні шліфувальні диски. Така система запобігає попаданню іскор у вічі.

Настільна шліфувальна машина 3510 підходить для всіх типів робіт. У цього інструмента колесо розміром 6-inch, що обертається стандартною швидкістю без навантаження до 2950 обертів на хвилину. Пристрій має достатню потужність, щоб впоратися з усіма домашніми роботами, як заточування, шліфування і полірування.

Настільна шліфувальна машина Ronix 3510 не робить занадто багато шуму і вважається одним з тихих інструментів. Усього важить 5.5 кг. Вал металевого шарикопідшипника забезпечує тривалий термін служби.

Однією з причин успішного шліфування є просте регулювання, при якому можна змінювати положення інструменту та працювати під різними кутами. За допомогою настільної шліфувальної машини все це можливо.

Настільна шліфувальна машина Ronix поставляється з розмірами 150*16*12.7 мм, яка класифікується в 6-inch настільних шліфувальних машинах.

Абразивний диск

Універсальна потужна настільна шліфувальна машина обладнана кругом для тонкого та грубого шліфування та полірування нерівностей у металі чи деревині, видалення старого покриття або точного заточування. Настільна шліфувальна машина Ronix 3510 ідеальний інструмент у багатьох сферах роботи.

Корпус

З міцною компактною металевою конструкцією з шарикопідшипниковим валом та 4 гумовими ніжками дозволить працювати з низькою вібрацією, та приносить найкращі результати шліфування та тривалий термін служби. Металевий корпус та надміцна конструкція цього інструменту робить її міцним та надійним при роботі та дає можливість працювати у складних умовах експлуатації.

У корпусі знаходиться анти-пиловий перемикач, щоб захистити від попадання пилу всередину деталі і забезпечити повну безпеку оператора.

Двигун

Настільна шліфувальна машина Ronix 3510 забезпечується з потужним двигуном потужністю 220 Вт, що забезпечує достатню роботу для домашніх потреб. Висока якість двигуна допомагає інструменту ефективно та продуктивно працювати.

- Універсальний та потужний шліфувальний верстат з тонким та грубим шліфувальним кругом для ремонту та корекції форми, а також точних заточувальних робіт.
- Міцна металева компактна конструкція з шарикопідшипниковим валом та 4 гумовими ніжками для роботи з низькою вібрацією, найкращих результатів шліфування та тривалого терміну служби.
- Легко регульовані, міцні робочі залишки для задоволення будь-якого завдання.

- Великі прозорі іскрозахисні лінзи та герметичні шліфувальні диски для максимальної безпеки.
- ідеально підходить для всіх шліфувальних, заточувальних та полірувальних робіт.
- Пиленепроникний перемикач для наддовгого терміну служби.
- Надміцна конструкція для складних умов експлуатації.

 

 
Характеристики
Частота
50~60Гц
Вага
5.5 кг
Виробник
Ronix
Країна виробник
Китай
Модель
3510
Напруга
220В
Швидкість без навантаження
2950 об/хв
Розмір коліс
150 * 16 * 12\,7 мм
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

₴1 900