Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+380 (67) 462-79-41
Наша адреса
м. Запорiжжя вул. Крива Бухта, 2
м. Kиїв бул. Лесі Українки, 34
м. Одеса вул. Троїцька, 23
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 09:00 дo 18:00
  • Cб-Hд: виxідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Міні-кутова шліфувальна машина, 1050 Вт, 11000 об/хв

Модель: 40452
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Є в наявності
₴1 970
Купити цей товар в 1 клік:
Вага:2.35 кг
Країна виробник:Китай
Модель:3150N
Потужність:1050W
Оберти (на холостому ходу):11000RPM
Міні-кутова шліфувальна машина, 1050 Вт, 11000 об/хв
₴1 970
Опис

Цей практичний інструмент - болгарка високої якості, поставляється із захисним кожухом колеса, спеціально розробленим Ronix. Захисний кожух гарантує безпеку користувачів під час різання або шліфування. Можливість швидкого зміни положення цієї огорожі дозволяє користувачеві встановлювати його у різних положеннях для роботи під різними кутами. Заміна колеса у цій міні-кутовій шліфувальній машині виконується за допомогою кнопки зі стопорним штифтом.

Міні-кутова шліфувальна машина Ronix оснащена двигуном, який забезпечує найкращу продуктивність як під час різання, так і при шліфуванні. двигун болгарка високої якості оснащений ротором і статором, які виробляються в промислових масштабах і відрізняються найвищою якістю. Однією з найважливіших характеристик двигуна міні-кутової шліфувальної машини є швидкість холостого ходу.

Як ви могли помітити раніше, працюючи з електроінструментами, іноді корпус болгарка високої якості має тенденцію до нагрівання, особливо якщо ви працюєте з ними постійно. Якщо не розсіяти належним чином, це тепло може зашкодити або, в крайньому випадку, навіть зламати електроінструмент. Щоб вирішити цю проблему, Ronix розробила систему прямого охолодження двигуна для своїх кутових шліфувальних машин.

Як відомо, діяльності по металу дуже важко. Для виконання завдання пов'язані з металами вам потрібні потужні і досить сильні інструменти з міцними корпусами, що мають зручну вагу для зручності при роботі.

Щоб різати або шліфувати металічні матеріали як залізо доведеться застосовувати кутова шліфувальна машина двигуном високою потужністю і корпусом міцного матеріалу, яка здатна впоратися з різкою важкого і щільного матеріалу як залізо.

Деякі непрофесійні навіть вважають це неможливим. Але за допомогою відповідного інструменту немає нічого неможливого.

Щоб забезпечувати високу продуктивність для застосування широкий спектр роботи, Ronix виробляв пристрій високої якості для різання та шліфування та очищення матеріалів.
кутова шліфувальна машина Ronix з потужністю 1050 Вт один з високоякісних інструментів з максимальною швидкістю обертання 9000 оборотів в хвилину при холостому ході. При такій високій швидкості в поєднанні з різальним або шліфувальним колом діаметром 115 мм, результат стає надзвичайно потужним і надійним.

У дизайні цього інструменту також вбудована допоміжна протиковзна рукоятка Ronix-дизайну, яка покрашуе комфорт і зручність і користувача і покращує захоплення при роботі протягом довгих годин. Ви можете використовувати цю ексклузивну рукоятку в трьох різних положеннях, щоб підвищити продуктивність роботи та отримати ідеальне керування машиною при різних рухах оператора.

Це багатозадачний інструмент завдяки оснащенню перемикача блокування валу міцно тримає валу і дозволить вам легко замінити різальне коло. Також можна швидко змінити кожуха диска для більш швидкої та простої заміни абразивних кіл.

Кнопка випуску та кнопка блокування оснащені пилозахисною системою, що запобігає входу пилу всередині інструменту.

Особливості:

-потужний двигун для максимальної продуктивності при різанні та шліфуванні без навантаження

-Тонкий, ергономічний легкий корпус повністю підходить для роботи у вузьких місцях

-Система прямого охолодження двигуна продовжує термін служби та підвищує ефективність різних операцій

-Швидка зміна кожуха диска для більш швидкої та простої заміни абразивних кіл

-3 положення бічної ручки в дизайні Ronix для більшого контролю, комфорту та універсальності у всіх сферах застосування.

  

Характеристики
Вага
2.35 кг
Країна виробник
Китай
Модель
3150N
Потужність
1050W
Оберти (на холостому ходу)
11000RPM
Номінальна частота струму
50Hz
Різьблення шпинделя
M14
Номінальна напруга
220V
Діаметр кола
115mm
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

₴1 970