Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+380 (67) 462-79-41
Наша адреса
м. Запорiжжя вул. Крива Бухта, 2
м. Kиїв бул. Лесі Українки, 34
м. Одеса вул. Троїцька, 23
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 09:00 дo 18:00
  • Cб-Hд: виxідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Безщіткова акумуляторна ударна друзяка 20В

Модель: 38991
0
Все про товар
Опис
Відгуки 0
Питання0
Є в наявності
₴2 000
Купити цей товар в 1 клік:
Безщіткова акумуляторна ударна друзяка 20В
₴2 000
Опис

Акумуляторна ударна дроль Ronix 8900 з швидким патроном розміром 13 мм є однією з найбільш функціональних ударних дріжлів на ринку. Могутній безстіткий двигун забезпечує 25500 ударів, яких достатньо для руйнування і виверження будь-якої заготовки. Ергономічний і компактний дизайн корпусу і ручки робить його чудовим для всіх видів ударних свердлів. Цей високоможливий інструмент стресу 20 В ємкості 2А. Акумуляторна ударна дроль Ronix 8900 з нескінченним двигуном регулює швидкість, крутий момент і джерело живлення відповідно до поставленого завдання. Це буде відчувається, якщо ви ввините гвинти в легкий матеріал, такі як гіпсокартон, або в щільний матеріал, як червоне дерево, і використовуєте лише достатню потужність для виконання цієї роботи.

• Двигун

Як ми вже згадували, акумулятор Ronix 8900 оснащений безщітковоим двигуном. Нескінченний двигун є найкращим джерелом живлення, він ефективний, забезпечує високу потужність і працює бездоганно з перезарядженим акумулятором. Ці швидкісні двигуни можуть збільшити час роботи ударної дрилі на 50 відсотків у порівнянні з звичайним двигуном.

Вдарне згортання - це все, що пов'язане з потужністю, і це робить двигун найбільш важливою деталь. Безщітковий двигун - це саме те, що потрібно для акумуляторної ударної лінії Ronix 8900, щоб ідеально перетворити 20 В електроенергії в 25500 IPM швидкості удару, щоб генерувати 0-450 об/мін і 0-1700 об/мін швидкість обертання без навантаження. Цей водонепроникний двигун забезпечує максимальний термін служби. У двигуні є колінчасті вали, які доставляють величезну енергію власнику долоту. Параметри муфти 21+3 забезпечують ефективні і точні інвестування і зменшують пошкодження кріплення. Максимальний крутий момент 45 Нм забезпечує велику потужність і надзвичайну продуктивність.

• Патрон

13-міліметровий повнофункціональний швидкозажимний патрон на акумуляторній ударній лінії Ronix 8900 максимально щільно утримує біти різних розмірів для збільшення продуктивності. Цей міцний патрон оснащений унікальною системою для узгодження, завивання і ударного свербіж. Максимальна потужність свердлення становить 38 мм у дереві, 13 мм у бетоні і 10 мм у сталі.

• Корпус

Акумуляторна ударна дріль Ronix 8900 має легкий ергономічний дизайн корпусу, володіє великою потужністю і стійкістю, має антиурядовий дизайн корпусу і ергономічну гумуну рукоятку. Також є широкі гумові захоплення, які зменшують втому протягом довгих годин праці. Інший варіант - індикатор заряду акумулятора.

• Батарея

Швидкодія акумуляторного інструменту залежить від акумулятора і зарядного пристрою. Система швидкої зарядки в зарядному пристрої забезпечує оптимальну продуктивність у складних робочих ситуаціях. Акумуляторна ударна Ronix 8900 оснащена двома литієвими батареями ємкістю 2Ач. І напругою 20В.

• Перемикач

Акумуляторна ударна дріль Ronix 8900 має 2-швидкісну функцію, відповідну як для високошвидкісних, так і для потужних програм Тріггер розроблено таким чином, щоб допомогти вам контролювати швидкість і потужність. Чим більше ви тягнете, тим швидше він обертається і штовхається. Перед початком роботи вам слід встановити два перемикачі режимів відповідно до завдання, яке ви бажаєте виконати. Оскільки навколо перемикача є знаки, дуже легко налаштувати інструмент на правильний режим роботи.

 
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

₴2 000