Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+380 (67) 462-79-41
Наша адреса
м. Запорiжжя вул. Крива Бухта, 2
м. Kиїв бул. Лесі Українки, 34
м. Одеса вул. Троїцька, 23
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 09:00 дo 18:00
  • Cб-Hд: виxідний
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Акумуляторний шуруповерт 3,6В, 1,5Ач

Модель: 39722
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Є в наявності
₴1 050
Купити цей товар в 1 клік:
Вага:420 гр
Країна виробник:Китай
Модель:8530
Акумуляторна хімія:Літій
Розмір патрона:6.25мм-1/4дюйма
Акумуляторний шуруповерт 3,6В, 1,5Ач
₴1 050
Опис

Акумуляторний шуруповерт 3,6 В, 1,5 Ач Ronix 8530 забезпечують вільну швидкість 210 об/хв і момент, що крутить, 5 нм для легкої роботи. Ви можете подумати, що автоматична фіксація гвинтів призведе до їх подальшого просування, але цей інструмент має відсік, який контролює силу операції і не дозволяє цій проблемі вас турбувати. Акумуляторний шуруповерт Ronix 8530 має регулювання зчеплення 15+1, яке забезпечує ефективне та точне загортання шурупів та свердління, а також знижує ймовірність пошкодження кріпильних деталей.
Акумуляторний шуруповерт 3,6, 1,5 Ач Ronix 8530 полягає в тому, що вам не потрібно турбуватися про довжину шнура. Акумулятор пристрою має високу продуктивність і тривалий термін служби, його ємність становить 3,6 В. Система швидкого заряджання зарядного пристрою забезпечує оптимальну роботу в обмежених робочих умовах.

Ronix має репутацію завдяки ергономічному дизайну, який робить його використання зручнішим та дає кращі результати. Акумуляторний шуруповерт 3,6 В, 1,5 Ач Ronix 8530 легкі, а корпус невеликий та ергономічний. Він має ручку з подвійним кутом, яка забезпечує найкраще захоплення.

Акумуляторний шуруповерт Ronix 8530 – один із незамінних інструментів під час будь-яких будівельних професійних та побутових робіт. І перед тим, як вибрати акумуляторний шуруповерт, потрібно добре обміркувати всі деталі покупки і зважити всі плюси та мінуси, враховуючи ключові особливості майбутніх завдань.
Залежно від характеристик та наявності додаткових функцій, акумуляторні шуруповерти можна поділити на побутові та професійні. Інструмент побутового класу підійде для періодичного використання будинку, а професійні акумуляторні шуруповерти мають високу потужність, тому часто ними користуються будівельники.

Отже, почнемо з того, за якими критеріями вибрати акумуляторний шуруповерт. По-перше, кожен майстер хоче мати інструмент, з яким йому буде зручно працювати. Що стосується акумуляторних шуруповертів, то тут одним із найважливіших критеріїв, що впливають на зручну роботу, – це вага інструменту. Оскільки з легким акумуляторним шуруповертом у руці набагато менше втомлюєшся, відповідно це дозволяє виконати набагато більше роботи.

Варто зазначити, що для побутового використання акумуляторна шуруповерта важливі одні технічні параметри, а для професійного – більш потужні та дорогі.
При цьому для будинку не потрібно вибирати найдешевшу і найслабшу модель, оскільки будь-яка інтенсивна робота протягом кількох годин може призвести до перегорання електроніки у слабких за потужністю версій. Тому, який бюджетний акумуляторний шуруповерт вибрати, тут важко відповісти.

Наприклад, як вибрати акумуляторний шуруповерт для збирання меблів, так щоб він був зручний у використанні навіть новачкові. По-перше, важливо, щоб акумуляторний шуруповерт вам було зручно тримати в руці та важив він небагато.
Є кілька ключових параметрів акумуляторного шуруповерта, від яких залежатиме комфорт при роботі з інструментом.

Акумуляторний шуруповерт Ronix 8530 - одна з найкращих акумуляторних шуруповертів для домашнього використання.

• Двигун
Двигун акумуляторної шуруповерта Ronix 8530 забезпечує швидкість до 210 об/хв і момент 5 НМ, що крутить, для легкої роботи. Можливо, ви могли б подумати, що автоматичне закріплення гвинтів призведе до їх подальшого переміщення всередину, але цей інструмент має відсік, який контролює міцність операції і не дозволяє вам турбуватися про це.
Акумуляторний шуруповерт Ronix 8530 включає налаштування муфти 15+1, яка забезпечує ефективне і точне загвинчування і свердління, а також зменшує пошкодження кріплення. Чим більше число, тим швидше працює пристрій.

• Патрон
Діаметр патрона для акумуляторного шуруповерта Ronix 8530 складає 6,25 мм. Зміна потужності та свердл не могла бути набагато простішою та швидше, ніж це. Все, що вам потрібно зробити, це трохи проштовхнути наконечник усередину, і ви зможете зачепити біти. Крім того, пристрій поставляється з набором викруток "все включено", який включає 39 застосовних насадок і насадок, виготовлених з високоякісного матеріалу S2.

• Корпус
Акумуляторний шуруповерт Ronix 8530 відрізняється малою вагою та ергономічним невеликим корпусом. Він має подвійну кутову ручку, яка забезпечує вам найкраще зчеплення. Тому ви можете працювати в різних ситуаціях та під незвичайними кутами. Одна з кращих особливостей акумуляторного шуруповерта Ronix 8530 полягає в тому, що при його використанні вам не потрібний спалах; він оснащений світлодіодним ліхтариком, що робить цей інструмент 2-функціональним інструментом.

• Батарея
Акумуляторний шуруповерт Ronix 8530 має високу продуктивність і тривалий термін служби при напрузі 3,6 В. Його ємність становить 1,5 Ач.
Система швидкого заряджання в зарядному пристрої забезпечує оптимальну продуктивність у складних робочих ситуаціях. Цей бездротовий інструмент також має індикатор заряджання акумулятора на корпусі, який дозволяє швидко та легко пізнати рівень заряду батареї.

• Високопродуктивний двигун забезпечує ідеальну функціональність при кріпленні з різними моментами, що крутять.
• Легкий, ергономічний дизайн невеликого корпусу для максимальної ефективності та зручного використання
• Забезпечує до 210 об/хв і 5 нм моменту, що крутить, для легкої роботи
• Висока продуктивність, тривалий термін служби та швидке заряджання літієвої батареї 1,5 Ач, 3,6 В
• Спеціальний удосконалений тримач інструменту з ідеальною функціональністю
• 15 + 1 налаштувань муфти забезпечують ефективне та точне загвинчування та свердління, а також зменшують пошкодження кріплення
• Система швидкої зміни патрона для легкої та швидкої заміни біт

• Оснащений світлодіодним пальником, який робить цей інструмент 2-функціональним інструментом
• Індикатор заряджання акумулятора дозволяє швидко та легко дізнатися рівень заряду акумулятора.
• Система швидкого заряджання в зарядному пристрої забезпечує оптимальну продуктивність у складних робочих ситуаціях
• Набір викруток "все включено" включає 39 відповідних біт і гнізд, виготовлених з високоякісного матеріалу S2, а також зарядний пристрій

 

Характеристики
Вага
420 гр
Країна виробник
Китай
Модель
8530
Акумуляторна хімія
Літій
Розмір патрона
6.25мм-1/4дюйма
Максимальний крутний момент
5Н.М
Напруга батареї
3.6В
Ємкість батареї
1.5А
Кількість оборотів (на холостому ходу)
210Об /хв
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

₴1 050